Header

Tuesday, August 09, 2011

Kopi Vietnam, Kiwi and Kek Lapis Sarawak

Tu dia gabungan makanan import belaka hahhaha

Kopi di beli dari Vietnam masa pergi Ho Chi Minh.

Kiwi dari New Zealand. Haha tapi beli di Giant je. Brand Zespri. Memang terbaik Kiwi brand niM 90% kiwi dia manis, siap bg sudu boleh scoop isi kiwi n potong. Mudah.

Kek lapis pulak di beli dari kuching sarawak aritu. Brand Dayang Saleha. Menjilat jari ooooo!

So apa ke halnya dengan menu ni?

=))hªªhª<3ªhªª=)) ni ialah menu supper weols now. Bukan sahur tau.. Tapi supper je kekkekeke

Tadi ngadu kat viona, aku cakap aku haus. Terus dia g dapur and prepare kan air kopi ni n makanan tu semua.

Thanks sayang! U really understands me!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

1 Comments Uols:

lily lotus said...

yummss! kek lapis tu nampak tempting.

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!