Header

Tuesday, August 23, 2011

Lenovo IdeaPad K1 Tablet









Alhamdulillah.

Senyummmmmmmmmmmmmmmmm.....tak perlu kata apa2.

 Nanti weols review...now kalau tak sabar sangat tgk yang ini dulu








Author's note :  Ahkak suke tagline dia "For Those Who Do" hiksssss


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

prebetsabu said...

ooo... ekekkeke.. yeay lps ni xde la PlayBook kene kacau n rebut lagi.. ekkeekke.. Avin la syiok.. dua dua PlayBook ngn Android Ideapad K1 dia balun guna ;)


ehemm.. for those who do ye? saya born to perform, true multitasking ;)

hidup BlackBerry PlayBook!! ngehehehe

Wahidah said...

menarik2..mcm2 gadjet dh skrang ne

www.dunialandax.com said...

wah...pesaing baru..huhu..Go My Xoom! Xoom terbaik!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!