Header

Thursday, August 04, 2011

LIVE: Kesian udang itu!?

Perlu ke di kesian kat udang yg segar bugar fresh dari Giant itu wakakakkaka

Tadi weols menerjah ke Giant and Ceo Mv.com kita ni beli udang fresh kat sana. Maybe giant tu dia baru restock barang2 basah dia kot.. Sayur n seafood semua fresh!

Menu sahur nanti dah dia masak sesiap!

Udang masak tempoyak!

Ni 1st time dia try menu ni.. Sebelum ni mmg weols selalu makan mama masak.. Ni pun merupakan antara menu feberet sayaaaa!

Thanks to viona sbb susah payah search google utk resipi and terus masak..

Now bau semerbak ni tempoyak masak udang ni!

Rasanya tak sempat sahur dah kene baham dah ni!!!!!!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

2 Comments Uols:

rasp said...

uishhhh sedap tu...
sahur kul brapa...
leh gi ketuk pintu tumpang sahur time tu hehehehehe..

masviona said...

rasp,
meh la call je klu nk dtg. sahur weols sellau kol 5 tuh masa utk makan lah...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!