Header

Thursday, August 04, 2011

Thanks Nuffnang!


Alhamdulillah selasa lepas dah cashout earning nuffnang. Boleh lah buat2 tampung belanja lepas raya nanti...hiksss. Tak de plan pun nak cashout kan pun memula tuh tapi terkejut  kot coz tetiba je tgk current earning rm 0. ehhh bila masa plak saya cashout kan. (Masa nih sistem nuffnang ada error sket)

Lepas tuh cecepatlah BBM prebetsabu tanya dia dh cashout ke (dlm hati dok ckp xmungkin coz if prebetsabu cashout ofkoz lah dia inform ahkak kan) tpi tanya gak ler mana tau kot incase dia terlupa ke apa kan...maklumlah manusia kan selalu je terlupa kan...hehehe. Dia terkejutlah coz dia kata dia dah berzmn tak bukak akaun nuffnang saya. #sama lah saya pun dah lama tak bukak

Pastu terus gi cek kat history paymenttuh...eh ada la teruskan dandan tuh gi cashout kan.....hehehe.Pastu  tgk balik stgh jam after that alhamdulillah dah masuk dlm list n status dia "unpaid" hehehe

 Pastu sempat lah cek sana sini, alhamdulillah nuffnang masih ingat kat blog mv.com ni walaupun lately nih jarang sgt update tp alhamdulillah so far BE sentiasa ada je kat masviona.com nih. Syukur...Thanks nuffnang! #lebiulah


ilapu lah nuffnang eh!


dan yang syoknya BE from blog photog prebetsabu budak darjah 5 pun ada gak walaupun blog tuh dah bersawang....berkurun dah kot tak updatenya. owhhhh how i wish prebetsabu update blog tuh ngan edit gambar2 weols g vacation menjelajah n meneroka negara orang....huhuhu 

dan saya tau blog mv.com nih sendiri pun jarang2 je berupdate sekrang walaupun mcm2 benda nk citer kat sini tp entahlah nak2 lagi bulan pose nih cepat benor ngantukkk rasanya blom kol 11mlm mata ahkak dah lalok dah...huhuhu.



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!