Header

Tuesday, September 27, 2011

2 jam di Superstar Bikin Hati Berbunga Riang


Weekend lepas saya adalah bekerja dari rumah aka work from home bak kata omputih tuh. Start dari malam jumaat tuh dah settlekan kerja yg perlu di email kpd biz partner di Indonesia. Due date kena submit adalah Monday, 26 Sept before 14.00 Jakarta Time.

Alhamdulillah akhirnya...all submitted...syukur....tp sblm submit tuh huhhh mcm2 lah kejadiannya kan...biasalah tuh kan. Tapi tak moh la saya pot pet pot kat sini pasal halangan n rintangan yang amat ler memerlukan kekentalan jiwa untuk menyiapkan errands nih kan.....lagipun mv.com nih bukan tempat untuk saya bercerita pasal kerja2 di office kan....betul tak

Ok dalam pada work from home tu, i've managed myself to join kengkawan gegurls nih berkaroks uols. Maklumlah bujang ritu kan....hahahaha #singlebutnotnotavailable nokkkkk!!!! (Baru tingat lama giler tak karok)

Pasal apa saya dah janji awal2 ngan sorang kawan nih, cik wanie ghani nih dia datang dari jauh Alor Setar hang sampai aloq setaq kepala hang aku putaq....terus tingat kat citer p.ramlee nih bila sebut psl alor setar kan.

depa2 nih memilih pakej yg sesuai ngan weols yang ber 5 nih....ahkak tukang snap picca je

ahli kariah ptg ahad lepas

Diorg semua mmg power2 root suara nih tinggal saya sorang je out, depa nih semua taraf2 kalau Datuk siti  Nurhaliza dengar pun mesti sentap nih. Si Nor nih kalau Alya dgr mesti leleh air mata.....terharu ada org nyanyi lagu dia sedap mcm suara dia gak.

Si Wanie plak kalau penyanyi goyang gerudi indonesia si Inul Darasista tu tengok nih mesti tak moh bikin konsert kat Mesia dah sebab kecewa n frust menonggeng sebab dah ada pencabar goyang gerudi dia yang paling hebat kat Mesia, suara pun lunak2 n sengau2 dia dah hampir sama dah tuh......lol

Yang Kak Attyfir ngan Akak plak yang sorang ratu lagu irama 80an ngan 90an yang lagi sorang plak semua lagu2 ngetop n terhits masa kini semua depa sapu bersih.....mmg gandingan yang mantoppp lah depa berdua nih.

Ahkak???? hampeh ke laut...mcm biasa lah ahkak mmg feel nak ikut tune....hahaha

kami yg solo2 semua nye that day

Happy lah walaupun hanya 2 jam jer melalak dalam superstar karaoke nih. Hilang lah sekejap jiwa kacau n lara ahkak nih.....ahaksss



Author's note: Prebetsabu....dalam keramaian aku masih merasa sepi....sendiri memikirkan kamu.....tetiba kena bluweekkkk kat attyfir.....hahahaha.


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

Cik Wanie Ghani said...

pertemuan kita yg x dirancang membuahkan hasil,
really miss that moment....
rindu sgt2......

sayang korang ketat-ketat

ZanaNordin said...

wah....berkaraoke yerk dengan cik wanie
meriah ler MV

masviona said...

Cik wanie,
insyaallah ada rezeki turun sini lagi ye....:)

ZanaNordin,
haah korok ngan wanie n yg lenlain....meriah sgt siap berkocok2 lagi...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!