Header

Monday, September 19, 2011

Avin Kena HEPPPP kat Walid

Ritu dok godek2 lah henpon lama, sekali banyak plak kenangan lama dok ada dalam tuh. Terjumpa plak lah video avin masa kekecik dulu nih. Rasanya masa nih umur dia 2 tahun ++ kot.

Sangat2 lah kelakar...memula bukan main happy dok tergelak2 mcm tengok Maharaja Lawak plak gayanya.

Tapi sekali kena HEPPPPPPP!!!! kat walid dia terus emosi bertukar

hahahahaha

Sangat drama swasta lah uols anak dara weols nih.




Katanya anak dara kan uols....mcm2 drama kan (sesapa yg ada anak dara sure tau kan). 

Tetambah kalau ngan Walid dia lagi lah hover, walid plak dengar n layan je karenah anak nak marah sesenang tuh jgn harap ler....huhuhu 

Tapi yg peliknye dia takut owwwhhhh sama Walid dia....tgk video tuh ler sekali kena heppppp pun dah nangis beria cuba kalau bonda.....teriak panggil nama sampai nak terkeluar anak tekak pun kdg2 tuh dia buat derkkkk je #hemmmmmMakMajukNyah

Dah ler kuat merajuk...klu time over tuh siap gi balik pintu lah tak pun siap sembam2 muka lagi tuh #hoverKoNyah!!!!

Pastu ngan suke mekap nye

Ngan suke demanding tuh belom kira lagi tuh

Tapi tulah anak tak sanggup berpisah walau sekejap kan....hehehe


Author's Note: Sapa tak leh tengok video nih mmg rugi....hahahahaha!

Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

keh keh keh....sebijik ayra..kdg sj suka usik dia...

masviona said...

Ms Lilies,
hehehe sama lah mimi mas pun suke mengusuik avin....hehehe

wahida said...

ala...tak dpt tgk..kat opis blog video bagai ni...huhu..


salam kenal, terus follow sini...

masviona said...

Wahida,
alaaa ye ke ...huhuhu nnti tgk kat umah jelah eh....hehehe

thanks follow ye

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!