Header

Friday, September 02, 2011

Avin's Bieber Fever

Selamat Hari Raya ke-4 uols. Mcm mana raya uols?mesti meriah sakan kan...ngeeee

Mesti ada yg terkena cherry the berry kan musim2 raya ni coz mcm2 makanan masuk dlm perut. Hehe saya pun terkena skali smlm asyik ulang alik ke toilet je nasib baik ler tak worst sangat. Masih boleh di control laaa...gitu

Weols now masih kat KL...tp bukan kuala lumpur la but Kok Lanas....hehe.Insyaallah if xde aral esok pagi nk gerak balik kl lah hope sgt jln clear sket.

Kat kg saya ni, line telefon tak stabil sket, semua pun lebih kurang je baik maxis mahupun celcom ke digi ke...sama je kejap ada kejap xde kalau ada pun bukan full bar la.

Itu sebenarnya bukan masalah sebelum ni tapi skrang ni mcm masalah jugak la coz anak dara weols ni sekarang udah pandai menanyakan pasal status intenet....wakakaka

Kejap2 je tanya

"Bonda, dlm bilik ni ada etenet tak?"

Pastu xsampai 5 minit kang tanya lagi

"Walid, kat depan ni ada etenet tak?"

Lagi lagi ulang tanya balik

"Bonda kat dapur ada etenet tak?"

Fuhhhhhhhh fenat bonda n Walid nak menjawab...even dlm kete pun tanya psl intenet connection gak...huhu

Pasal apa uols????

Coz dia sebok nak layan VEVO. Coz dlm software ni walid dia dah download kan lagu2 Justin Bieber utk dia but kena ada intenet connection baru leh tengok la.Now dia demam Justin Bieber.

Ckp psl VEVO ni sbnrnya dia adlh satu sofware yg ada kat america n beberapa negara lain kat belah2 sana la kan but Mesia xde tapi walid dia dh menggunakan kepakaran IT dia dan telah menginstallkan kat playbook dia...huhu

Kejap2 nak tengok justin bieber kejap2 tengok lagi. Nasib baik lah tablet K1 bonda dah sesiap pesan kat dia yg ni utk work Bonda je tau avin xleh memain games dalam ni.

Oklah sket dia dengar la tp kdg2 terlepas gak coz kat dalam tu ada game Angry Bird...huhu

Tapikan bukan anak dia je yg dok layan Angry Bird kadang2 Walid dia pun layan sama...hahaha


Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

3 Comments Uols:

CathJ said...

femes angry bird skrg eh... itu pun aku tahu dari my boy hihihi...

Selamat Raya to MV family..

zino said...

kat kg zino baik sikit agak nya hehe.. masih boleh online walaupun lembab..

masviona said...

CathJ,
tulah pasal mmg sgt2 femes...hehe

Thanks CathJ

Zino,
kat kg pun boleh online but mslhnya lembab gak ler cam siput sedut je....buat sakit hati je...huhuhu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!