Header

Tuesday, September 13, 2011

Barbie Avin







Hehehe.....Anak dara weols Avin Nurdamia Alhamra yang bergaya ala2 princess. Sanggup tahan n tadah muka dikerjakan oleh kakak2 n aunty2 kat Barbie Store Mid Valley semata2 nak di transform jadi Pincess uols. Sabar jelah...gegara nak menunggu dia dimekap n jugak sessi photoshoot dia burn sesia je tiket movie yang weols beli utk 2 adult n sorang bebudak.....huhuhu.

Ini semuanya adalah kebetulan saje, weols nk penuhi keinginan dia nak tengok movie masa shopping raya kat Mid Valley before raya ritu. Pastu lepas dah beli tiket tuh sementara nak tunggu masuk panggung bonda nak melepaskan hajat kecil lah dulu terlalu lah depan Barbie store tuh kan (yg baru 2-3 bulan bukak kat sana) dia apa lagi terus ajak masuk nak beli book ngan pensil color katanya.

Sekali masuk sana itu nak ini nak last2 time nak menbayaunye dah berlipat ganda harganya. Sekali cashier kat sana ckp if beli more than rm80 in a single receipt pt lah buat photoshoot kat tingkat atas so weols pun join jelah kan.

Bila dia tau dia nak di transform jd princess dia pun happy and excited mengalahkan apa....hehehe. Weols pun tetiba je jadi excited sama....hiksss



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!