Header

Friday, September 23, 2011

LIVE: Gondola @ Venice

Ni kejadian siang semalam. Now kat sini baru jam 6am sementara nak tunggu turn nak mandi, type dulu entry. Dah 5 hari di Italy, baru arini dapat hotel yg provide wifi free.. Susah betul nak jumpa wifi free kat sini.. Kedai2 pun xsedia wifi free.. Bagus lagi malaysia, mamak pun kasi wifi!

Semalam dah terjah Venice!

Scenary bandar atas air dia memang cantik. Tapi terlalu crowded with tourist plak.

Simbol iconic di Venice ni ialah Gondola dia.. Ada geng yang panggil tongkang haahahah. But mahal yg amat! For a 40mins ride, 1 gondola tu dia caj €100!

Shopping di sini pun banyak jugak tempatnye. Tapi awas... Bandar venice nni banyak lorong kecik, aku sendiri pun hampir sesat tak ingat dah lorong mana yg kita lalu.. Dah jd macam maze ;)

*Missing someone badly

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!