Header

Tuesday, September 20, 2011

LIVE: Konon nak jadi Mafia

Abang besar nak pi lawat kawasan lama yang dah ditinggalkan kat Mafia-mafia apprentice kat Italy ni.

Hahaha kononnye lah.

now dah 2 hari berada di tanah empayar Mafia ni. Kita now dah ada di Rome untuk melihat kawasan yang dulunya pernah terbina empayar hebat.

Cuaca di Rome terang benderang, suhu panas skit drpd milan.. Kira2 30c tapi angin tiup sejuk dingin.

Kekonon nak selami jiwa Gladiator tapi jiwa Romeo merindui Juliet lagi tebal plak.

Okay, sinyor sinyorita, caauuu.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

3 Comments Uols:

Gieyana said...

bestnyer..korang jenjalan lg yer..:)

masviona said...

Gie,
prebetsabu je yg ke eropah lagi...trip keje. mas tak ikut keje kt ofis

Nava Krishnan said...

Brings back memories of my visit to the Colloseum, Vatican city and many other places I visited in May, not only Rome but other parts of Italy too, including Florence, Venice, Verona, Milan and finally Switzerland.

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!