Header

Thursday, September 22, 2011

LIVE: Pisa yang Comdong

Ok sorry entry ni bukan live mana pun hahaha.. Ni kejadian malam tadi, lebih kurang jam 10pm italy (4am malaysia)

Kebetulan hotel yg kitorang duduk ni betul2 dekat ngn Pisa Airport dan juga dekat dgn Menara Condong Pisa, after dinner, saya pakat with Tuan Presiden dan Timbalan, amik teksi dan pusing bandar pisa sambil nak tgk menara ni. Unfortunately menara ni xde dlm iterinery sbb pack sgt..

Hah.. Dpt jugak tgk menara ni waktu malam. Eh bila tgk menara ni, lain benar from gambar2 yg pernah tgk...

Cerita lanjut, macam biasa la.m tunggu dokumentari..

Hahaha kene habiskan doku india, then start with doku Hongkong baru leh start doku eropah v2 ni.. Kikiiki

Ciau ciau.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!