Header

Friday, September 30, 2011

Midvalley JCard Member Sale

Berita baik buat shopperholic di luar sana..
Dalam masa beberapa hari je lagi akan berlangsunglah J-card member sale kat Jusco Mid Valley KL.

Sekaligus merangkap sebagai berita yang kurang enak bagi para banker shoppers ni wakakakka.

Buat majikan, silalah pantau pergerakan staff anda pada waktu tersebut ye wkakakakkakakkakaak

Date? Ada tu celah-celah jari aku.. Try la intai ekkekekekke

Blueekkkkk

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

1 Comments Uols:

IxoR@ said...

kena simpan2 duit ni.... tunggu masa nak perabis kan je! hehehe...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!