Header

Thursday, September 15, 2011

Q-Dees Raya Celebration




Macam isi surat kat atas nun lah, hari nih adalah hari kejadian sambutan raya kat Qdees Avin Damia.

Makanya semalam saya sebok didapur untuk prepare makanan untuk dibawa kat sekolah dia esok. #tolong potong2 n isi dlm tupperware jelah pun
Sebab saya tak masak sendrik saya beli je kat kedai, saya beli choclate moist cake dan juga kuih raya campur2 satu tupperware.

Bila baca surat drp management skool dia nih rasa cam bagus gak objective dia kan...kiranya cikgu2 dia nak menerapkan nilai2 satu malaysia dan konsep hidup harmoni dalam negara majmuk ni la....hehehe....Proud to be Malaysian lah ye kita2 semua nih.

Jadinya lepas sesiapkan makanan untuk dia bawak kesekolah saya naik atas plak untuk sesiapkan baju untuk dia pakai hari nih.

Mcm2 hal timbul dah ler masa nak siapkan bekalan makanan tuh dia siap sound saya lagi cakap tak paham apa yg dia cakap....huhuhu. Padahalnya dia yg takmoh paham apa yg bonda dia ckp

Masa nak pilih baju plak kalut request nak pkai baju tuh lah baju nih la nasib baik dia makan gak akhirnya ngan hujah n dalih saya...hehehe

So hari ini, dia bergaya ngan baju kebaya pink ni lah....hiksss

amboi kaki ko nak punya lah terkangkang....lol

sempat me "ronggeng rokiah" dulu tuh...ahaksss
 Ini semua salahkan Walid dia coz walid dia yang jadi pengarah gaya...hehehe.

Bonda dia tukang snap je....lol

gaya yg dh jd trademark dia...mesti ada peace...hiksss


Akhir kata selamat Hari Raya semua....maaf zahir dan batin andai ada salah silap terkasar bahasa ke apa ke harap dimaafi ye uols....loveeeeee uols.....xoxo mmmuaahhhhh!!!!

Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

lily lotus said...

wah kemain lagi dia ngan kebaya pink. kat skool mesti ramai peminat ni, hehe

masviona said...

lily,
hehe kebaya masa raya ritu....hehe entah lah ye kot sbb bila smpai kat skool dia je rmai yg jerit avin bonda avin bonda avin...smpai bebudak tuh pun pggl mas bonda...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!