Header

Wednesday, September 14, 2011

Snippet : Good Luck.

Ada pernah terbaca and dengar di majlis ilmu tak ingat di mana, boleh amalkan zikir ni yang juga berkhasiat untuk melembutkan hati orang lain.

InsyaAllah, yang keras jadi lembut, yang marah jadi reda.

Ya Aziz, Ya Jabbar, Ya Mutakabbir.

Kaedah amalannya mudah je. Sebelum kita nak buka pintu langkah masuk jumpa orang tu, kita baca zikir tu and tawakal pada Allah, minta Dia lembutkan hati orang yang kita jumpa tu.

Kuasa dan ihsan dari Allah.

Pahala dapat, khasiat pun insyaAllah.

Jap lagi aku ada presentation untuk projek baru. Final presentation to Board Member client. Hope everything ok lah and dapat close deal.

Wish me a good luck ye!

Thanks.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!