Header

Sunday, October 16, 2011

Avin Conquer Pool The Zon Hotel

Lepas sarapan pagi tadi, saya terus bawak Avin Damia terjah pool ni coz dia berkali2 request.

Walid dia pepg lg dh kuar jupe client...hari ni dia sambung discussion n lawat2 site diorg sat n saya n Avin malas nak ikut sebenarnya penat uols huhu so xlarat nak bangun awal2...lagi2 anak dara tu lah

Now avin dok bersuka ria kerjakan swimming pool kat The Zone Regency ni coz xramai org sgt pun. Pool utk kekanak ni dia n ada sorang lagi kekanak ribena baya dia je.Pool dewasa plak ada lah dlm 3-4 family lg.

Sesambil dok mengawal dia...haha mengawal tu. Saya sambil layan perasaan melihat seberang lautan...melihat kota singapura dari kejauhan tp xde apa pun semalam siang dah terjah sana dah pun gamble je drive madam A kat Kota Singa...hikss

Oklah uols xleh lelama dah kata tadi pengawal peribadi anak dara tu kan...haha. Ini pun even tgn menaip mata tak lepas dok tgk gelagat dia...now dh berkawan dah ngan kawan dia tu. Happy je tgk diorg happy


Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!