Header

Tuesday, October 18, 2011

Baju Pinkku vs Baju Pink Serina


Time senggang ritu kan adalah saya dok menerjah blog Abang Nara kan. Baca punya baca terbacalah plak kisah pertunangan anak si tukang masak tersohor seantero dunia tuh sapa kalau bukan si mulut bertih jagung kita tuh kan hehehe Chef Wan lah uols.....itu bapaknya anaknya yang bernama Chef Riz...gitu.

Ok bukannya saya nak bercerita pasal kisah pertunangan Chef Riz pun sebenarnya....yg dah bertunang tuh kita doakan semoga selamat menjalani darah manis n berjaga menempuhi alam pertunangan yg tak kurang hebatnya macam alam perkahwinannya jugak kan. Semoga Riz n Ana Dahlia (cantik nama tunangannya nih) cecepat ke jinjang pelamin lah ye!

Ok meh kita tengok gambar yang saya cilok daripada blog abang nara lah kat mana lagi kan.


 

Cantikkan!....majlis tunang macam majlis kahwin...."sederhana tapi meriah" ini ayat stereotype orang2 moden kini....hiksss. Kata org IT ayat copy paste gitu kan...hiksss
Rasanya tema belah keluarga Chef Wan rasanya pink kot. Sebab tuh lah Chef Wan n anak perempuannya si Serina Redzuwan tuh pun pakai baju color pink gitu kan.

Wahhhh cantik kan baju serina. Walaupun mengandung tetap terserlah lagi keayuan nya kan...hikss.

Cantik tak baju kaler pink Serina anak Chef Wan nih???

Nak Tengok sekali lagi tak baju dia....ok meh saya tepek lagi skali gambar dia yang lain plak. Gambar tetaplah cilok drp blog bang nara eh.

Cantik kan....hehehe


Kaler pink pastu ada manik2 di bahagian bahagian bawah baju dan disekitar leher serta tak lupa jugak manik2 yang sama corak disekitar kedua2 bawah lengan baju kan.

Cantik kan....:) #pujiadamaknanih

Cuba tengok yang ini plak
Scroll sket lagi la

Lagi skali






Baju pink ku sebijik sebijon sama lah plak ngan Serina punya baju uols....hiksss. Sah kilang yang sama nih....hehehe

Ini baju rasa saya nih....saya beli kat Bangi je pun...raya tahun nih persiapan simple giler...beli baju semua yg ready made je tak sempat nak tempah lantaran kesibukakan...huhuhu

Avin menyebok masa walid dia nak snap nih tp sempat lagi buat memek muka tuh....hiksss



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

Gieyana said...

da lg srg blogger pon sama mcm bj ko tau MV...:)

http://inaachik.blogspot.com/2011/09/aidilfitri-2011-part-1-pagi-syawal-yang.html

masviona said...

Gie,
Sbnrnya byk lagi kot...haha. Sbb ritu masa raya pertama ada sedara mara PS dtg rumah sekali dia pkai baju sama gak, nsb baik mas pkai baju ni raya ke-4 kot masa tu kt klate dah...hehe

sue-ana said...

saya lg berminat tgk gmbr dinding blkg akak tu...pehh...hehehehe


wahh..baju sama dgn retis..kelas gitu..(^----^)

Neeza.Areef said...

sejibik sejebon..mmg sama..meletupp

Sis-Lin said...

kekeke kira Serina tu xde le demand baju mahal2 kan..kira sama saje dgn kita2 kan...
tp mmg la family chef wan ni utamakan keserhanaan dlm apa jua mjlis, jnji nampak VOUGE & meriah kannnn

mieraahajis said...

salaam. nak tnya, sis beli baju kurung tu kt bangi area mane? da lame mencari ni. TQ :)

masviona said...

Mieraahajis,

Wsalam.area seksyen 9 tu..dkt2 area genius aulad...nama kedainya lupa lah plak

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!