Header

Tuesday, October 25, 2011

Bayaran Balik Cukai Terlebih Bayar from e-Bayarbalik LHDNM



Saya dapat email from LHDN nih hari ahad lepas. Memula saya malas nak amik port biasalah kan bila dah byk2 email masuk tuh kan kdg2 saya just bukak just utk tak bagi notification kat BB tuh nyala jer coz saya akan rasa messy sgt bila nmpk byk notification yg dok nyala2 tuh...huhuhu

Lepas dah tutup email tuh tetiba saya cam rasa toinggggggg dlm pala....pastu terus tindakan reflect nak g bukak balik email tuh.

Sbb apa???

Sebab saya ternampak ayat nih "Bayaran Balik Cukai Terlebih Bayar/ Pembayaran Balik Lebihan Kredit"

Terus rasa cam....what????

terus baca dari ayat pertama sampailah ayat terakhir.....hiksss

heheheh...pastu

Senyum lebarrrrrrrrr

pastu tak lama lepas tu terus kasi tau prebetsabu....hiksss

orang lain dah lama dapat cek dari LHDN kot

saya plak baru nak merasa....sbbnya....huhuhu

entah ler ada masalah kot ngan....ngan....ermmmm ngan entah lah masalah2 yg xdpt diumumkan kpd public kot....ahaksss

apa2 pun ....there are no other words than Alhamdulillah Ya Allah!!! 

Syukran




Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!