Header

Sunday, October 30, 2011

Video Avin Damia di Naminara Republic

cant wait but weols nak jugak schedulekan entry ni!

Time entry ni di published maybe weols tgh sambung berjimba di kawqsan shopping seoul ni hahahha..

ok ni adalah video yang weols amik sewaktu photoshoot Avin kat Naminara Republic..

kekononnya Avin nak wat shoot jump jump la kat situ.. ahahahha silakanlah tengok ye!



entry full kendian lah ye lepas habis Doku India, then sambung doku hongkong n macqu then doku italy german, haaaa baru buat doku korea ngeheehehhe banyaknye lagi!

Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

CathJ said...

Comeinyerrr dia.. Tak sabar nak tengok photo.. :)

edrina said...

hahahaha comei laarr avin!! muah2 kat dia sikit.

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!