Header

Saturday, October 01, 2011

Coklat Ferrero, Frankfurt

Adalah sangat heaven dihari cuti golek2 lepak2 depan tv bersama yang tersayang sambil menikmati coklat2 ni uols.

Ini yg prebetsabu sempat beli kat frankfurt. Ini pun katanya that day ada free n easy time so dia amik peluang jupe ngan kawan dia yg kebetulan ada kat German time tu. So kwn dia lah yg rekemen yg mana yg sedap n yg kt mana nk beli.

Dan yg paling gembira sudah tentu saya n anak dara tu...hehe.

Selamat hari minggu uols n have a blast one!

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!