Header

Wednesday, October 05, 2011

Ejen M17 Johny English sgt Best!

Antara janji2 weols untuk melayan selera n memenuhi kehendak anak dara tuh yang dah lama windu kat Walid dia gegara Walid dia yg meninggalkan dia n bondanya nih selama 2 weeks demi mencari sesuap nasi lalu membawa diri mengembara ke bumi eropah makanya weols layannnnnnn je karenah dia.

Kan ritu dah maklumkan kat sini apa yg dia request ngan weols ritu kan. So weekend lepas weols dah booked sesiap lah tix nak gi tengok Johny English Reborn lakonan haibattttttt Rowan Atkinson sebagai ejen perisik rahsia M17.





Dan yang pastinya weols semua mmg terhibur. Citer nih best!

Dan tak rugi uols gi tengok kat panggung rasanya.

Ahkak banyak kali lah tergelak2 besar....huhuhu

dan sememangnya pelakon watak Mr Bean nih mmg pandai bawak watak Johny English nih ngan baik. Ada masa dia nampak sangat2 berkaliber n gagah perkasa n jugak bijak n ada plak kadang2 tuh kita rasa cam nak ketuk je kepala dia sebab lurus bendul sangat.....hahahaha.


Dan rasanya saya ngan prebetsabu dapat feel cerita nih ngan lebih baik lagi coz citer nih ada buat penggambaran sekitar Macau n Hong Kong mcm kat casino Grand Lisboa pastu ada gak kat laut  border antara Macau ngan Hong Kong tuh so weols sgt2 leh rasa benda tuh kan.

Pastu ada scene yg penjahat dok turun bangunan tinggi melalui buluh2 yg dijadikan sbg framework  utk pembinaan bangunana tuh le n jugak pemegang utk buat bangunan pencakar langit kan n rasanya kat HK je kot ada pandangan semacam nih coz klu kat tempat lain mcm negara kita pun if nak buat bangunan confirm depa gunakan rerajang besi or steel framework kan untuk support binaan depa tuh...alahai susah lah nak explain camne eh.

Tengok gambar nih lagi senang kot


Haa mcm gmabr nih lah kan guna steel tuh kan but if kat belah2 Hongkong sana tuh depa guna buluh tau....haaa itu je nak citer

Pulak tu lepas tu dia ada shoot kat Swiss and London kan? haa time ni sebuk la si Prebetsabu bgtau "ooo tpt ni dah gi.. situ pun B dah gi..." eeeeeeeiiii #ahkakGeramNookkkkk!

So conclusion dia saya sgt suke n puas hati lah tgk movie Johny English Reborn nih. Ada lawak, ada suspense, ada action, ada romance jugek. If ada org kasi tiket free rasanya nak gak kot gi tengok lagi sekali. Mana lah tau kot2 nuffnang baik hati nak kasi jugak tiket nih kat saya kan....huhuhu dah ler masa birthday saya January lepas pun Nuffnang tak kasi tiket wayang free pun kat saya.....sentap ahkak tau kalau camni.....huhuhu tapi xpelah saya tau coz masa tuh depa kan bercuti sakan dok atas kapal mewah star cruise semua kan....huhu.

or ada sesapa kat sini yang nak sponsor tiket utk saya lagi sekali....hehehe #ehtakmalusungguh!!!



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

atty's said...

memang kelakar..

masviona said...

atty,
kty kan...sgt kelakar n best...:). jom tgk lagi sekali....lol

lily lotus said...

mr. bean ni kalau berlakon apa movie pun kompem best :D

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!