Header

Wednesday, October 26, 2011

Keep U Warm!

Apa yg keep u warm tu uols?

Hehe...actually sy tgh buat checking ni.Antara keperluan2 penting yg perlu dibawa utk destinasi travel weols kali ni.

Yang ni semua beli kt Universal Traveller je senang beli kt satu tempat n if uols nak tau Keep U warm! Ni adlh tagline UT ni la...hehe

Ok ini antara yg weols dh sediakan sbg benteng pendinding diri...ceeewahhhh!

Long John utk kami anak beranak...checked
Wool Sock...checked
Jacket pun...checked

Kiranya utk yg penting2 ni semua dh ready la.

Malam td baru sesiap packing2 baju so rini maybe g supermarket sat carik tit bid sket utk bekal kan mandangkan halal food susah nak carik...:)

N lagi satu nak share kat sini weols ada beli Roll-up Vacuum Bag katanya dgn bendalah ni akan save storage space up to 75% for down jacket ni...wahhh bagus2

Maklumlah nk kena travel klu kena bwk byk jacket ni...tau saje lah jacket tebal mana klu tak kena gaya satu beg sendat ngan jacket je kan

Oklah nanti if ada masa free saya try to update kat mv.com ni lagi eh...sampai ketemu lagi n nantikan update n3 mengenai travel style masviona.com

Happy Deepavali n holiday uols!

Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!