Header

Saturday, October 01, 2011

Masa dinner pun layan Dikir skrang ni

Huhu hebat sungguh penangan dikir ni skrang ni....lol

2-3 hari ni weols anak beranak dok layan video mat salleh nyanyi lagu dikir serabut weh tu...haha

Sangat2 menghiburkan lah video mat salleh ni. Ahkak org kelate yg tak berapa nak minat dikir ni pun xmenahan gelak dok layan video ni...haha

Jgn layan video asal dikir serabut wehh ni dr penyanyi asal dia. Sgt2 lah tak bermoral ok. Saya tengok masa dok search nk cari video mat salleh ni kat youtube terjupe video asal dr penyanyi asal ni jaguh 6 dikir 4 ratu ni. Malu ahkak tau tertengok video depa tu sgt tak bermoral n sgt tak melambangkan org timur n tambah2 lagi org islam. Jgn tgk video asal tau tgk video mat salleh ni sudehhhhh

Ahkak xleh nak share video mat salleh nyanyi lagu dikir serabut wehh coz pkai bb je type n3 ni kan almaklum jelah kan if uols nk tgk carik sendiri eh

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

2 Comments Uols:

IxoR@ said...

khusyuk bebenor tengOk dikir tu...

hahahaha...

masviona said...

ixora,
haah tu ler psl...ahakss....pastu gelak tak henggat....ahaksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!