Header

Saturday, October 29, 2011

Nami Island Sudah Kami Jejaki

Naminara Republic....sebuah pulau kecil di Korea

Tempat yg sgt indah ngan scenery yg subhana Allah susah nk digambarkan dgn kata2....ngan dikelilingi tasik/sungai Han ngan dedaunan pokok yg mulai menguning kerana peralihan musim autum...serius autum in my heart sungguh la mcm ni...hikss.

Menjadi lebih glamour sejak pengambaran Winter Sonata dibuat disini....winter sonata photo gallery tak ketinggalan untuk kami terjahi.

Dan kami sgt teruja dpt melihat n menjejaki sendiri pulau ini. Avin nurdamia sangatlah teruja sampaikan terlompat2 nak amik gambar

Sampai jupe lagi....:)

Camna?

5 Comments Uols:

ummiross said...

Salam
Cantiknya scenery, bila lah dapat ke sana...

SyuQ said...

terus teringat drama korea personal taste =)

lily lotus said...

cantik sangat the scenery :) u're so lucky!

lily lotus said...

cantik sangat the scenery :) u're so lucky!

masviona said...

umiros,
insyaallah one fine day ada rezeki uols lak ke sana...:)

Syuq,
hehehe....sini tmpt pengambaran winter sonata...:)

lily lotus,
mmg sgt2 cantik...:)tq

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!