Header

Tuesday, October 11, 2011

Preview - Dokumentari India: Jaipur - Pink City, Jantar Mantar and City Palace!!


Saje nak kasik panassss line...
Nak biar kepada yang tertunggu-tunggu sambungan doku india ni tak senang duduk

muahahhaha gelak orang jahat sikit... ok.. sikit je gelak

Meh kita kasi pancing perhatian sikit tentang apa yang bakal terhidang dalam episod Dokumentari India Team Masviona.com's Style yang akan datang ;)

Dalam episod akan datang, kita akan melihat-lihat sekitar Pink City.. apaitu Pink City? itu merupakan nama jolokan bagi kawasan di bandar Jaipur ni.. sebab bangunan dia warna pink ;)


Then kita akan mentelaah pula apa yang tedapat di dalam jantar Mantar..



Lepas tu pulak, kita terjah istana di bandar jaipur...
City Palace...


 Last, kita bertarung dengan ular..
hahahaha.. bertarung tapi muka senyum je la plak.........

hah amacam?
Panas tak?
Gelisah tak?
Tak sabar tak?
Tak menyempat-nyempat tak rasanya nak baca?

ok lah tu kalau camtu..
berjaya lah misi aku nak kasi panassss line ekekekke

Full episode coming soon...


kene subscribe la macam Astro.. dah pancing kasi preview, pastu dia suruh bayar.. hahahahahahah amacam?

gurau je.. nanti ek sabar.. tak lama dah tu full version coming sooooonn


meanwhile, do checkout our Dokumentari India series here http://www.masviona.com/search/label/india
dan jugak Dokumentari-dokumentari negara lain... link semua ada kat panel sebelah kanan page ni haaaaa

Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

SyuQ said...

nyawa hanya dimuncung ular. hahahaha. idakler menyanggupinya kalau dibagi duit sekalipun.

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!