Header

Friday, October 21, 2011

Sneak Peak-The Zone Regency Hotel and Spa Manja


Sejak balik dari Johor ritu tak sempat langsung nak jengah mv.com nih bebetul. Kekalutan betul lah kat ofis ngan mcm2 xtvt n tender.....aduyaiiii.

Dalam draft n3 dah 2-3 n3 dok terperam masih belom ada masa luang utk masukkan n3 nih dalam schedule huhuhu. Antara yg tak sabanya adalah mengenai n3 uyg saya cadangnya nak buat review mengenai 2 tempat nih satu pasal The Zon Regency Hotel By The Sea, Johor Bharu n lagi satu mengenai pusat SPA n Wellness SPA Manja.
suke sgt ngan set toiletries nih, ceria bukan????

The Zon Regency Hotel By The Sea, Johor Bharu. Untuk keterangan lanjut sila klik sini #fuhhhhskemanye!!!

spa manja.....mmg kita akan hmpr terlena lah ngan belaian manja depa...hiksss

Yang ini plak untuk SPA MANJA ye anak2

So kita kasi n3 pendek dulu pun jadilah kata org kasi gazetted dulu lah...ok kot kan....hiksss. Kang klu nak tunggu draft n3 nih settle entah sampai bila plak kan.

Tapi conclusions dia, saya kasi 3 kata jer utk mewakili expression saya utk dedua tempat nih iaitu sgt BEST, ADORABLE n CHARM gitu. Tak caya sila lah terjah gi try sendrik kan....hiksss


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

Nava.K said...

Spa is a great way of pampering ourselves, esp after a tiring day and does feel good after this.

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!