Header

Saturday, October 22, 2011

We Had Fun Here!

Awesome!

and definitely uols! Mmg team masviona.com had a lot of fun here.

Asalnya ini plan terjahan tanpa dirancang, idea asal diterbitkan oleh guess dari jauh weols...eh jauh tak jauh sgt la from Singapore je pun...hehe. Diorg la yg memula buat plan nk dtg sini weols plak mmg tak pernah dtg so terus menjoinkan diri berkaki2...hikss

N yg penting bukan luar negara ye uols...seriously bukan overseas malah hanya di negara kita sendiri...yes Malaysia

Kat mana??

I-city, Seksyen 7 Shah Alam je pun...hehe

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!