Header

Friday, November 18, 2011

Anissa Da Vinci

Seriously memang best lipglose nih....awesome lah.

Sgt best n practical, itu yang lagi menambat hati saya sebenarnya.


Satu bagus sebab ada vitamin dlm tuh yang akan menjaga kelembapan kulit bibir kita n lagi satu halal...ada sijil dia

peel off dulu lepas tuh baru lah leh tilik muka ngan jeles....:)

Point yang seterusnya pulak adalah kerana sangat praktikal utk kita gadis2 jelita (eh gadis ke??? jelita ke????) hehe...hentam sajalah labuuuuuuu!

By default ada cermin.... "Mirror, mirror on the wall....Who is the most beautiful of all?" eh eh itu citer donggeng Snow White tuh...hiksss

So bila ada mirror senang lah kita nak mentenyehkan lipsetik nih kat bibiaq kan.....lol

n lagi satu point yg sangat2 lah awesome n cool kat sini adalah




Siap ada lampu LED kot kat penutup lipgloss nih, automatic akan menyala bila penutup aka berus lipsetik nih dibuka.....wahhhh sgt cool bukan????

Jadinya tak kira dimana n walau apa jua keadaannya anda tetap tiada alasan untuk membiarkan bibir anda kering tanpa sapuan lipsetik ini......wahhhh promote nampak.....hehehe

Idak lah uols, ahkak share information je....nak promote pun belom jadi duta lagi camno kan #dutatakberbayar bolehla mv ooiii hikss

Kat mana beli?????

Saya beli kat Sunway Pyramid....ok daaaaa!


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

ciksusu said...

wah..grand la lipgloss akak!!
teruja nak beli gak..kt sunway pyramid kdai pe kak?? jrg2 jln sne..
tak penah khatam;p

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!