Header

Friday, November 04, 2011

Avin Damia hosting her very 1st vlog ;)

Semalam masa dinner Avin suruh Bonda dia keluarkan handphone.
As usual, weols pun dah biasa, bila dia minta keluarkan henpon tu maknanya dia nak amik gambar lah..

Tapi kali ni situasi berlainan sikit. Avin on kan video dan suruh Bonda tolong recordkan.

Aiyaakk.. sekali dia nak wat ala-ala vlog la plak!
kekekekeke ni bahana exposure masa backpack korea lah ni sebab kat sana weols memang ada compile buat vlog untuk masuk dalam Dokumentari nanti. Masa vlog Dokumentari, weols akan record and bagitau kat mana lokasi weols masa tu, dan apa yang weols buat kat tempat tu... dan itulah juga yg Avin dok explain dalam hosting vlog dia ni ekkekeke

Hah.. korang layan lah video ni.... Avin secara spontan bercakap..
Anneyong yang avin cakap tu, bahasa korea makna "hi" or "goodbye"
Yang Avin cakap Walid garang macam boboiboy tu sebenarnya dia repeat balik ayat dia nak mujuk Walid masa Walid nak marah dia sebab tertumpahkan biskut.. lepas dia tumpahkan biskut tu, aku pun nak marah la kat dia... muka memang dah bengis la masa tu pandang dia.. so ayat sebenarnya ialah:-

"Walid janganlah garang sangat, garang sikit je macam Boboiboy" sambil senyum-senyum. Aku pun terus cair tak jadi nak marah, sama-sama pegi kutip and kemas balik biskut tu sambil mulut dok cover sengih-sengih.. aduiilah.. cair la plak..

ok, enjoy the short vid!



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

edrina said...

hahaha comei.. last2 tu cam eksen tapi biler bonda sebut bye, terus dia bye hahahaha cute

masviona said...

Edrina,
haha...klakar sgt kan...hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!