Header

Monday, November 14, 2011

Foot Spa Deluxe

Sekarang ni tak yah susah2 nak gi buat Manicure Pedicure or foot massage lagi if semata2 nak merasa selesa kaki direndam ngan air suam2 kuku...hehe
Just DIY kat rumah je pun...hehe. Bukan nak promote barang pun uols coz saya beli ni pun cap ayam punya brand pun...hehe brand princess #beforethisxpernahdgrpun
Tapi sbb saya tak jupe lagi brand lain yg buat item mcm ni so saya tengok terus berkenan n terus beli...hiksss
Ada function utk keep warm air, ada vibration n juga infra red....ok lah tu
Yang lagi best leh buat anytime suka hati mak pak sendiri n anywhere...coz kt umah je kan pastu yg lagi best leh dlm keadaan apa sekali pun...hehe time pkai caftan ke pkai baju tido ke pkai short pant ke dah mandi ke belom mandi ke...gosok belom gosok ke pendek kata suka hati kita kan hehe

Syok sambil kaki di gegar2 ngan air panas suam2 kuku sambil layan tido dlm bilik tido lagi tu...syoknye lepas ni leh tido nyenyak :)
Camna?

2 Comments Uols:

ArELeEz said...

berapa harga mende alah tuh sejibik? macam best!

masviona said...

Leez,

rege bendalah nih murah je rm89.90

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!