Header

Tuesday, November 08, 2011

Ini Bibir Kilafairy ke?????




Bengkak sebelah kiri....:( tsk tsk

 Huhu ini bibir saya uols...:(

Dari semalam dah bengkak n hari ni bertambah buruk...uhuksss

Tetiba jer bangun pagi tadi tgk cermin terkejut eh ini bibir saya ke bibir kilafairy ke or bibir Angelina jolie ni?

Adussss :( tsk tsk tsk

Mencikkkk dah mcm kena cucuk botox pun ye gak....xcantikkkkk!!!!

Ini semua gegara 2 bijik ulser kat bibir atas saya ni uols


ini gambar semalam....hari ni bertambah teruk....huhuhu

Kedudukan dia plak elok2 kat gigi pantang gerak sket udah terasa sakitnya...aduyaiiii

Yang tambah menyedihkan n tukang memburukkan lagi keadaan adalah suara plak dah hilang xleh kuar plak dah nih....ini bukan mcm ratu rock negara kita si Ella dah nih dah sampai taraf Papa Rock si Ramli Sarip dah nih.....aduyaiiiiii!


Author's note: Tapi alhamdulillah dalam hati tetap gumbira....hiksssss. Pasal apa...hehehe lv lv lv...:)


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

suked8787 said...

Mas, Suked pun kena gak...bahagian atas sebelah kiri semlm bengkak ckit je...hari ni jd bibir kila fairy gak...uhuk3x...nk ckp pun susah...

masviona said...

Suked,
apa lah nasib bibir kita nih kna....aduyaiii....mas plak kena kat gigi sakitt oooiii

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!