Header

Monday, November 14, 2011

Love and Glamour Jennifer Lopez


Last month, weols satu family berkesempatan lah ke Singapore...adhoc plan je pun.

Masuk ngan men 'drive' kan Madam A...prebetsabu lah drive sudah semestinya kan....lol

Weols main gamble je masuk negara orang tuh kan hehehe

but Alhamdulillah lah proses kat border masa nk lepas kuar negara tuh semuanya beres n licin mcmtuh gak ngan Imigresen Singapore pun semua smooth n xde apa on the that day so banyaklah sket masa weols nak jenjalan sana sini. Memula itu lah yang terlintas dek fikiran nih tapi bila dah sampai sana lain plak yang jadinya hehehe.

Masa dalam kete lagi weols dah sesiap google online tempat mana yg syok if weols nak shopping barang electrik dah katanya Singapura nih terkenal ngan barang elecktik ngan rege murah compared to Mesia n Indonesia n byk negara2 yang berjiran nih kot termasuk Thailand gak kot.

Google punya google weols decide utk pergi ke Mustafa Centre coz kabarnya kat sana macam2 barang pun semua ada. Kiranya all in one dari barang2 souvenir, clotch, perfume banyak gile, toiletries, coklat2...n food...comfoter bed sheet n seangkatan dengannya n juga barang2 elektric n elektonic. Macam astro gak macam2 ado lah.


Lepas meng'google' tempat haruslah plak me 'recce' lah plak map n jalan nk ke sana kan, nasib baik lah jumpa. Xdelah susah sangat n weols pun xde makan buah langsat mauhu duku #taksesatpun

Bila dah sampai kesana sangkaan meleset (kang kononnya sampai awal so banyak masa n leh gi jenjalan banyak tempat kan....meleset sama skali) sebabnya weols menghabiskan masa berapa jam dok round compleks dalam Mustafa Centre je...hiksss. Memang ternyata n terbukti sangat luas n macam2 ada gak la n lagi satu yang best sebenarnya kat sini open 24hrs.....weeehuuuuu itu yg weols lama dok melepak kat sana tuh...hiksss

Makanya weols pun bershopping sakan lah jugak kat sini, nasib baik tak beli set Corelle je uols...huhuhu. Nasib baik sempat membuat pertimbangan mengikut akal yang waras klu ikut nafsu tuh dah sambar dah....huhuhu.

Dalam banyak2 hasil borongan tuh akhirnya....terbeli nih....ahaksss.

Sebenarnya inilah point dia....nk inform yg saya terbeli perfume nih kat singapore #mukadimahpunyalahberjela kan.....gimik terlebih lah plak...ahaksss




Love and Glomour by Jennifer Lopez

Bau dia wangi bunga, soft n charm je rasanya....awesome!

Pastu botol dia pun sexy n menggoda uols #tergodatak???


tergoda tak ngan botol dia nih????

Ahkak kan hantu perfume....:)

Perfume yang prebetsabu belikan dari UK ritu prada tu xmoh pakai lagi nak simpan nak pkai 20 November nanti....lol



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

ArELeEz said...

aah. t'goda abis! he3..

masviona said...

Areleez,

tergoda kan...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!