Header

Sunday, November 20, 2011

My Love Hunt

20.11.2011...Date hari ni

Nice date kan?

Tp pd saya bukan sekadar nice tp date yg sgt2 bermakna coz today adalah hari ulangtahun perkahwinan saya yang ke-7 bersama2 suami tercinta, insan terbilang n teristimewa di hati saya Muhamad Nasron Muhamad Nasir.

Bukan sekadar bermakna...rasanya hari ni akan menjadi kenangan terindah dlm hidup saya...full of surprises ...suprise yang mmg bukan sekadar membuatkan saya senyum simpul sorang diri malah suprise yg membuatkan saya rasa mahu menitiskan airmata n ada juga peluh2 jantan...(Eh jantan ke??) Peluh perempuan yg jatuh laju dari dahi n rasa telinga membahang panasnya...huhu. Satu ayat yg akan menghambarkan segalanya B terima kasih sbb buat semua ni utk V!

So far saya dah terima 5 love letter aka surat cinta...mcm2 arahan yg saya dah dpt laksanakan. Ini betul2 love letter coz dilipat2 pun sprti btk hati.

Antara arahan yg diarahkan oleh prebetsabu adalah gi petronas amik love letter yg ke-3 pastu gi Serenity Spa n then now sampai yang ke-5 ni kat Tutti Frutti kena amik yogurt ni sebanyak rm30++ baru saya layak utk dpt clue aka love letter...huhu

Ingt berakhir kat sini rupanya tak coz kena plak buat live n3 then baru saya akan dpt clue yg seterusnya.

B sebenarnya V tgh malu n merah muka ni coz, hasrat dh 2 kali dtg nak amik gambar v ni td dia dh amik ngan henpon dia pastu maybe dpt arahan dr B yang soh dia dtg amik pkai henpon V plak...adus lagi lah laju peluh kat dahi kuar ni..camne nak cover ni...huhu

B last but not least...I luv u n happy 7th anniversary...supprise je nk tunggu clue yg seterusnya...huhu

Author's note: full review sudah semestinya next n3 eh!
Camna?

2 Comments Uols:

@e_da said...

Happy Anniversarry MV & prebetsabu... bahagia hingga ke syurga aminnn..

prebetsabu said...

ngehehehehhehe

tu x hbs lg froyo tu! hbskan dulu kalau x b x bg clue lain. harharhar..

ok clue berikutnya, sila ke senze hair salon sekarang n meet ur favourite hair stylish - a-kim there!

yabedabeduuuuuuu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!