Header

Wednesday, November 23, 2011

Quick Update: Masviona.com FB Page

Kami sebenarnya nak minimakan update status kat Facebook aka FB personal weols pasal entry-entry kat blog ni...

So sebagai langkah  awal, weols dah setup sebuah page di FB - Page Masviona.com.

Sebenarnya kewujudan page nih dah agak lama dah cuba tidak diwar2kan saja but buat rakan2 setia readers mv.com ni mereka tau lah coz follower pun ada berapa je before this.

But terkini weols sudah setup RSS Feed kat fb page Masviona.com, so segala latest entry www.masviona.com akan di feed automatik ke page tu, sekaligus dapat weols meminimakan berita pasal blog tu kat fb personal weols ekekke.. so rasa2 nak tau apa post terkini kat blog masviona.com, Like lah fb page tu ;)



Kita tak dapat puas kan hati semua pihak....itu true fact yang kita semua facing it...rite?? n kami suka untuk berkongsi mengenai sebahagian daripada aktiviti kami sekeluarga di blog. Tiada intention lain selain drp utk kenangan peribadi n juga sekadar berkongsi rasa ngan uols semua, idak berniat langsung untuk memprovokasi, mengata org tuh bbegitu begini ataupun untuk bermegah diri. Setiap individu mempunyai corak dan cara pemikiran tersendiri, thus membentuk kehidupan masing-masing mengikut acuan masing-masing.

Ini adalah cara kami, cara Team Masviona.com. Seandainya cara kami ada mengundang kecil hati, salah faham atau yg sewaktu dengannya itu semua adalah di luar niat kami. Kami mohon maaf awal-awal.

Buat mereka yang menyokong kami, susah senang kami dari mula sejak kami bertapak di laman blog ni since 2004, thanks guys! You know us the best lah!

cauuu bebeh!! Salaaammmm!

Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!