Header

Tuesday, December 20, 2011

Avin is a brave girl, blood test without a single cry

A few weeks before, minggu yg sangat2 menduga weols satu family.
Memula Avin Damia demam lepas tuh berjangkit2 plak kat saya....huhuhu. (selalu je if avin demam lps tuh saya pun mesti demam....if dia cherry the berry saya pun mesti kena 2 3 hr lepas tuh)

Terus sebak dalam dada uols...yelah if kita je demam xpe kita leh jaga anak kan. Ini dah ler anak demam lepas tuh kita pun ikut demam gak....tak larat nak jaga dia.....aduyaiii. 

Walid dia bukan kata xleh nak tolong jaga....boleh tapi lah tak sudah2 ngan kita jugak (huhuhu.....tp mmg betul pun kot) even nak kasi ubat ngan anak pun tak lepas2 ngan kita gak....:(

So being a mother ni kan hati kecik naluri paling dalam #ecehwahhhJiwangPlak tersentuh gila kot masa tengok tangan anak dara nih kena cucuk masa nak buat blood test ritu. 

Nasib baiklah ini bukan first time, masa first time dulu masa tuh avin kecik lagi klu tak silap baru berumur setahun lebih dia kena tahan wad coz pneumonia (sejenis penyakit lelah tp belom sampai tahap kronik mcm asma lagi lagi lah) masa tuh bukan sekadar kena cucuk siap kena korek lagi kahak pakai wayar masuk ikut mulut.....aduyaiii masa tuh lagi teruk n lagi meruntun jiwa nih kan sebab tuh tak sempat nak amik video tapi kali nih dah ala2 agak keras hati sket dah la tengok semua nih kan so sempat lah walid avin amik video tuh.

Dan result dia saya sebagai bonda dia sangat2 lah berbangga dengan avin damia nih sebab dia sangat2 lah baik dan berani....tak menangis walaupun sedikit n pandai je mendengar kata weols semua.....sayang dia sangat n Avin Damia bonda very2 proud of you lah sayang!

Walaupun terserlah muka cuak dia but dia behave je.....good girl lah anak bonda nih.




Buat korang layan lah video nih eh....buat sesama yang kena block youtube tuh sila lah search sendiri eh kat youtube....pasti ada...:)







Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!