Header

Saturday, December 10, 2011

Dah lama mengidam akhirnya dpt jua :)

Sebenarnya sy dh lama mengidam Adrina flat women shoe from CROCS ni :)

Walaupun sbnrnya sy dah lama dok aim kaler lain (ofkoz la hijau kan) tp dpt info dr sumber2 yg leh dipercayai katanya stock utk kaler hijau xkan masuk outlet dlm waktu yg terdekat makanya saya rembat saje lah kaler coklat lite ni...ok lah natural kaler kan :)

Harga xde promo pun sama je tp ada sedikit kelainan maybe sbb christmas ni kan ada plak outlet crocs ni buat lucky draws...makanya sy mmg lucky lah kot hari tu coz dpt christmas blanket tu...cantik n I like!

Kiranya worth it gak beli flat shoes tu dpt plak blanket tu free kan :)

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!