Header

Tuesday, December 13, 2011

Garrett Popcorn is a Happy Food???



Betul jugak kan????

i just noticed bila secara tak sengaja tertengok statement nih masa dok queque (beratuq bukan main panjang lg) time nak beli popcorn yang katanya glamour seantero dunia nih...katanya rasanya meletoppppp sedappp xde tandingan dah ngan popcorn lain kat dunianya #ayat last tuh den tamboh periso yo

Mmg betul kan time kita nak happy2...mcm tonton wayang ke gi picnic2 ke mmg kita jadikan popcorn ni sbg pilihan kita kan....:)

Tapi bukan nak cerita pasal popcorn as a happy food sgt pun hehehe, just nak cerita pasal garrett popcorn ni je.

Kebetulan last 2 week weols ada merendek ke KLCC, naik2 je ekskalator terus terhidu bau wangi semerbak sampai2 je terus la gi beratur nak beli garret popcorn ni haaa.

ada byk pilihan chicago Mix, Caramel Crisp and Cheese Corn or buttery

Lepas dah makan saya cakap kat prebetsabu lepas nih if nak makan popcorn yg sedap lagi beli je lah kat yang kat Famous Amous tuh tak pun kat GSC or TGV tuh tak yang sesusah nak beratur panjang berjela2 dan yang paling penting poket pun idak ler menipis sangat coz rege dia rasanya tak der lah "membunuh" sangat. 

Itu kata saya....sebab saya nih bukannya penggemar popcorn sgt so my point of view is  garret popcorn nih idak lah best melampau pun....biasa2 je tp rege dia je agak luar biasa berbanding ngan popcorn yg biasa maybe sebab nama dah gah kot kat oversea sana kan so rege yg kita bayar tuh termasuk lah rege tuh branding tuh sendirik...:)

Tapi satu je lah nak puji bertih jagung dia nih mmg gebu2 n besar2 lah....bila tengok tuh geram je rasa nak mamam terus masuk mulut.....sgt2 comel ok dia punya bertih jagung nih.


yg weols beli Caramel Crisp
Memula nak beli mix buttery n caramel tp habis stock, oklah pastu ingt nak add macademia sekali mmg dh habis stock gak.....sbb dah lewat mlm so kedai dah nak tutup....hikssss. So belasah jelah apa yang ada memula makan mmg best lah sebab manis dan ranggup dah lepas banyak2 kali masuk mulut dah tak boleh nak masukk dah sebab manisssssss sgt

Maybe uols dah tau lah kot kan rege garret popcorn nih leh sampai beratus2 if uols amik yang gallon tuh yang dalam bekas2 besar macam baldi tu.

Kalau ada yang beli popcorn sampai beratus2 tuh mmg betul2 popcorn lover tuh....hiksss. Kalau saya mmg tak ler....heheh

Tapi kan

tapi kan

Saya suka sgt ngan bekas cam baldi dia nih.....comel sgt.....cute!


Hello taukey....saya nak beli baldi kosong nih saje boleh tak...popcorn saya tak nak????

hehehehe.....ngehngeh!

itu dalam hati jelah berani cakap...kalau betul2 punya xkan jadilah....hiksss

bekas baldi ni sgt awesome!


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!