Header

Sunday, December 11, 2011

LIVE: Avin and Bonda still not fit.

Memang dah musim kot?
Kat hospital pakar an-nur bangi ni pun ramai lagi yang demam and batuk.

Ni weols nak followup checkup lagi sebab dah 5 hari avin still demam lagi even dah x brapa panas and dah mula aktif, still temperature dia tinggi dari normal and batuk yang teruk.. Dalam seminit, 10-15 kali dia batuk.. Kekekke tak la pulak aku wat kajian and kira average dia, tapi tu lah, menggambarkan betapa teruk batuk dia.

Dengan sejarah Avin yang pernah warded selama seminggu and pernah kene korek tekak dia sebab pneumonia, so tiap kali dia batuk, weols kena precautions.

Bonda pulak, dah 3 hari demam and batuk jugak. Now badan dia still sakit sendi and kepala still pening. Bila dia bangun from duduk/baring, dia vertigo.

Hope jap lagi doktor diagnose ok je. Nak restock ubat sbb ubat sebelum ni pun dah habis.

Please pray for our health.

Thanks all!

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!