Header

Monday, December 26, 2011

LIVE: My Favvy Rest di Kelate

New Horizon Garden mmg tempat pilihan if nak makan best2 sket kat klate ni

Satu sbb jarak....xjauh n xdekat sedang2 je ngan rumah big bos saya (parents lah tu)

2nd...tempat yg cosy n comfortable selain drp view yg nice n cantik lah pada saya walaupun ditepi main road tp bila kat dlm kita akan rasa ketenangan dia

3rd...price, reasonable lah jugak idak ler mahal membunuh kan

4th...makanan pun oklah...not bad :)

Itu je so far sbb now dh agak byk menu yg dah smpai ni so saya xsaba...:)

Selamat dinner uols!

Bismillah!

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!