Header

Sunday, December 04, 2011

Penangan Ombak Rindu ke Haris???

First time dlm hidup, masuk cinema 2 kali tgk citer yg sama dlm masa xsampai seminggu. Selang sehari je sebenarnya...lol
Kebetulan hari cuti weekend n weols plak free...dok berdating je coz anak dara bergumbira bersama2 mak sedara pak sedara n sepupu2 nya

Best sgt citer ni sapa2 yg belom tgk tu cecepat lah book tix eh.

Ok daaa next time kita ulas psl movie ni coz rasanya dah ramai blogger2 yg dah buat review psl movie ni kan...hehe

Aaron aziz, maya karin, lisa n bront palare mmg terbaeeeekkk wok!

N ombak rindu mmg best!

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!