Header

Tuesday, December 06, 2011

TB at Wisma PSMB

Currently sy ada kat wisma ni...pembangunan sumber manusia.

Fuhhh nk carik tempat ni klu sesapa yg buta jalan mmg lah amat confusingggg sket but alhamdulillah saya dpt cari tp dh dpt cari satu plak masalah xdok parking lah plak...aduiiiii. Sbnrnya tempat ni dkt2 je ngan HP nye building...tp nak sampai kesini tu yg buat org keriru sket...aduyaiiinye pun

Sebenarnya sy dtg sini coz ada tender briefing nasib baiklah TB ni dilewatkan sket maybe ramai yg lewat kot...huhu

So sementara menunggu benda ni start boring2 buat la n3 hehe

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!