Header

Sunday, December 11, 2011

Ubat utk Bonda n Ubat utk Avin

Now dedua beranak ni xsihat....:(

Memula avin yg xsihat dulu pastu berjangkit kat bonda plak...malam2 dok berlawan kongkong batuk tak henti2 tp yg ajaibnya walid tetap gak tido nyenyak...haha

Pagi ni bonda mmg dh xlarat langsung badan rasa weak giler lenguh2 kat betis peha pastu kepala pening tu yg tak tahan berpinar2 xleh nak berdiri lelama pastu kerongkong ni perit giler rasanya...last friday masa gi jupe Doc kat An-nur katanya dah bengkak....huhu :(

Owh please la fenin fenin go away n perit kerongkong please be nice to me...but yg paling penting kat avin damia sebenarnya biar dia yg sehat dulu...sian tgk dia...:(

Ya Allah perkenankan lah doa hambamu ini Ya Allah!

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!