Header

Tuesday, January 03, 2012

Balik Kg Alter Uniform

Weols cuti rini kengkononnya nk prepare nk menyaksikan detik2 manis n kenangan anta avin gi school even last year dia dh g school but 4 yrs old idak ler terasa sgt lg pun dulu dia masuk school masa dh lepas minggu orientasi

Now 5 yrs ni lain sket, dia pun dah tukar skolah lain dah this year weols anta dia kat Genius Aulad.

Punya excited weols bonda n walid dia amik cuti rini kan sekali masa gi parents induction day kat Genius Aulad 31hb dec ritu baru diorg inform yg start school kt sana 5hb so orientation day adalah 5 n 6 jan huhu so mcm weols nk kena amik cuti lg skali je ni

So dah alang2 balik Pj (kg walid avin damia) so bawak skali uniform GA avin utk di alter kan walaupun size S tp tersgtlah gedobos kat badan avin...huhu. Dia kan badannya kecik sket

Nasib baik lah Wan dia tailor kan kacang jelah...bonda dia mmg niat nk alter smlm siap dh beli benang kaler biru n kucing dah pun tp mengenangkan badan dia pun nk kena alter gak so terpaksa serahkan pada yg pakar jelah...hehe

Tak saba nk tunggu avin gi school lusa nk dgr camne dia bercerita pengalaman dia...:)
Camna?

2 Comments Uols:

mikamusz said...

last Year Avin masuk Q-Dees kan? This year GA pulak yek. Al the best Avin. Darin pun baru this year start jat Al-Ikhlas. uniform semua ok, tudung pulak size kecik, so kena beli kaler apa yg ada sementara dpt school punya.

Neeza.Areef said...

beso x pe jgn kecik..cantik design bj nya

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!