Header

Saturday, January 07, 2012

Doing Her Foot Spa

Semua yg bonda buat dia nk follow skrang ni...hiksss

Bonda pototg rambut dia pun nak potong sama...bonda buat foot spa dia pun nak buat jugak...hai la anak daraku ni

Anak bonda lah katakan...foot spa deluxe at home only...ditambah plak ngan salt haruman bunga lili yg dibeli dari bandung dulu...fuhhhh segar betul rasanya

:)

Selamat bermalam minggu uols!

Camna?

1 Comments Uols:

rasp said...

comei jer dia berspa tu sis...
dah namanya anak kan...
nak ikut pe'el sapa lah...
tak walidnya, bondanya lah....

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!