Header

Thursday, January 26, 2012

Jahit Patch Club Motor Choppers

Dalam banyak2 kerja seni yang sinonim ngan orang perempua nih kan antaranya mcm memasak, mengemas menghias n menjahit n segala mak nenek "meng" tu lagi kan menjahitlah yang saya paling tak suka n paling malas n paling tak pandai n kekok nak buat.

Ini serius n bukan tipu2 eh....saya mmg dari dulu tak minat menjahit tapi bukanlah kata tak pandai langsung jahit sket2 tuh pandai lah mcm utk betulkan yg mana2 terkoyak ke apa tp lebih dr tuh mmg saya malas n fail lah kot tapi kan

tapi kan demi minat suami tercinta huhuhu

Saya gagahkan jua diri ini walaupun malam2 hari 

walaupun tercucuk jari sendiri....hahaha #hovernyamaknyah!!!!!

eh tp serius kot mmg tercucuk jarum pun sampai lenguh2 pinggang kan tapi ahkak relakan jua....hehehe

n hasilnya seperti ini

semua nih saya jahit.....hebatnya saya....LOL
Yessss semua nih saya yg jahit malah bukan ini saya ada lagi sket kat belah depan tuh tapi saya malas plak nak snap picca ini pun cilok dari album JerkahSerakah kat fb prebetsabu. (jerkahsrakah=moto dia ler)
Susah kot nak jahit patch ini dah leh jacket kulit tuh tebal n patch tuh pun keras pendek kata sakit lah jari jemari ku nih. 

Ini macam rasanya mcm nak kena mintak upah nih....hehehe

B, book kan Serenity Spa 4 step utk V leh tak???? kira upah jahit patch ok tak?????

Prebetsabu kalut lah tuh coz weekend nih dia ada event choppers garage kat IOI Resort...leh la lepas giant dia ride  tuh....xpelah sekali sekala kita kasi dia join minat dia kan...:)

Lepas siap jahit nih terus masuk tido....ngantuk n penat kot!

 
Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!