Header

Monday, January 23, 2012

Ketam Lembut n Kari Sembilang Kuala Gula Lagi

Akhirnya destinasi kami yg seterusnya sudah pasti ke JS Muara Restoran Terapung.

Sudah pastinya menikmati ketam lembut n kari sembilang lagi port yg ala2 wajib lah if weols trn perak :)

Now masih sempat up n3 coz masih menunggu hidangan lepas ni sudah pasti tak hiraukan bb ni lagi...hiksss

Ok selamat menjamu selera buat yg sedang dinner tu ye buat yg belom sila2 kan dah lewat dh ni :)

Camna?

5 Comments Uols:

NighBerkz’S Blogs said...

mcm best je tmpat tu....




http://nighberkz.blogspot.com

KM said...

berapa hari di Tepen? percutian keluarga ke? Anyway, selamat bercuti!!

masviona said...

NighBerkz,
mmg best pun buat kitaorg...mmg selalu lepak sini

KM,
3 hr je KM haah konvoi ngan family kakak n adik gi umah abg n pakcik kt tepen....:)

Kikirynn Amin said...

saya makan di restoren ni semalam.. melawat kampung tunang saya, mungkin saya dilihat seperti org luar, saya dikene kan bayaran untuk seekor ikan kerapu 3 rasa, berapa u olss rasa? 70 hingitttttt... makanan? xlah sesedap mana.. saya x pernah mengamuk di restoren mcm tuh..tapi takleh nak bendung perasaan marah ditipu mcm tuh..x kiralah bakal mak mentua ada ke takde...resit saya simpan untuk buat aduan...ni saje bagi peringatan.. kalau nak pegi makan, nak rasa.. tanyalah dulu harga ikan nye.. pemilik kasi alasan kat saya dia beli di supplier sekilo ikan kerapu 60 hinggit.. ingat aku baru idup semalam ke... xpelah, meniaga lah atas dunia camtuh....biar allah je membalasnye..sedih..sedih, bukan kita x mampu bayar..kalau di hotel, masih boleh di terima sebb kita dah prepare harga camtuh..ni restoren mcm tuh?....Mengucap aku...terkejut mak mentua aku tgk aku mengamuk...hehehehe, aduh hilang manis perempuan aku..terkejut sehhhh...panic attacked..

masviona said...

Kikirynn Amin.

Alahaiiii dear siannya kat uols...

saya bab2 rege nih saya kurang pasti plak tp tulah tiap kali makan mmg kena rm300++ n above tp for me mmg logik sbb ramai so sy xpernah plak check berapa rege2 utk semua tuh

tp if pk logik pun kalau ikan kerapu 3 rasa kalau smpai rm70 tuh mmg agak mahal gak tuh....huhuhu

tak perlah next time if weols gi mkn sini lg nnti try weols compare rege dia plak klu kena rm70 jugak akan ku tanya apesal mahal sgt huhuhu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!