Header

Monday, January 09, 2012

Layan Steamboat @ Restoran@Maeps, Serdang

Kekdg tukar selera kan...tetiba mlm ni tekak nk layan steamboat plak (ala korea ke?)

So tempat yg cosy (luas n selesa) n dekat ngan rumah adalah maeps, serdang ni la

Kat bangi pun ada but kat area shop lot biasa kan so leh imagine sndrik la mesti tak spacious sgt kan so susah lah anak dara tu nak berlari2 anak bermain2an kan.

Kat sini pilihan makanan byk n rege pun reasonable ok lah cuma tempat lah agak tersorot sket but if sesapa yg dh biasa ngan UPM confirm leh carik tempat ni.

Masa dtg sini weols xhbs2 bakar semangat avin dok ckp UPM ni lah tempat bonda n walid belajar dulu...hehe

Tempat kenangan gitu :)...owh indahnya kenangan itu ahaksss

Yes uols saya ngan prebetsabu adalah satu u, sama course n ofkos sama class :)

N yg paling pasti

Saya sayang prebetsabu ketat2 sbb saya tau dia pun sayang saya erat2!

Lots of love :)

Camna?

1 Comments Uols:

NighBerkz’S Blogs said...

makn steamboat kat Down town memng layan..hekhke


http://nighberkz.blogspot.com

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!