Header

Sunday, January 22, 2012

Live Madu Asli from Tepen

Now ahkak datang bersama2 family kat sini dtg bertandang ke pasar tani kat stesen bas taiping ni nak membeli barang basah utk sesi masak memasak tghr sat gi

Cadangan awal menu adalah ketam masak lemak cili padi, sambal udang+petai n sotong msh belom ada menu n ikan goreng

Tapi yg tu tolak tepi sat now ahkak (tnpa prebetsabu... dia sambung rehat2 kt rumah) sedang mengopi kat medan selera kt tepi pasar tani ni sat itu yg ada peluang nk update pasal benda yg menarik perhatian kt pasar tadi yg lain2 tu biasa2 je mcm pemandangan kat lain gak kan tp rasanya yg ini mcm lain mcm sket la sbb betul2 asli

Madu lebah asli

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!