Header

Thursday, February 09, 2012

Ana Ikan Bakar Petai kini di Bangi

Ana Ikan Bakar Petai Bangi...luas n selesa

Weols mmg penggemar ikan bakar. 
Makan nasi lebih bersemangat (ayat cover line untuk banyak...LOL) jika ada menu ikan nih. Tapi kat area sekitar Bangi n Kajang nih tak banyak sangat restoran yang menyediakan menu ikan bakar nih kan.

Weols kalau dapat gi Bagan Lalang or Port Kelang nun tak pun Umbai kat Melaka nun or Tanjung Lumpur kt Kuantan tuh kan memang heaven lah layan seafood katanya kan.

Kalau kat Tanjung Lumpur tuh pasti weols akan ke Ana Ikan Bakar Petai tapi sekarang nih uols tak yah susah2 drive kete kena byr toll tempuh jem segala bagai nak ke Kuantan semata2 nak layan Ana Ikan Bakar Petai nih uols coz depa dah bukak cawangan kat Bangi dah pun.

Wahhhhh ahkak suke uols!!!!!!

Ritu weols dah sempat lah menerai.....ikan, sotong udang kerang ketam semua fresh2 uols just tunjuk n pilih jer mana pilihan kalbu gitu.

pilihan weols that day....kerapu bakar petai
Tempat dia nih oklah luas n selesa n convenient jugak untuk kekanak ribena sbb ada playland area kat situ n nak solat pun senang coz surau agak luas n selesa gak la. Parking space pun senang xyah nak serabut otak sangat nak carik n rebut2 parking gitu kan

just in love with this sup sayur...sedap sgt!
Lokasi restoran nih adalah betul2 bersebelahan ngan Balai Bomba Bangi iaitu dekat jalan Persiaran Kemajuan Bangi.

So buat korang yg dok area berdekatan tuh leh la mai try makan sini pastu calling2 lah leh kita ngeteh sesama....tak gitu??????


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? Sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. Jangan lupa like fanpage masviona.com....mmuahhhh....XOXO! MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

prebetsabu said...

nanti i nak pi makan sana, i calling2 u ek? leh ngeteh sesama ngan u.. wakkekekekekekeke

prebetsabu said...

nanti i nak pi makan sana, i calling2 u ek? leh ngeteh sesama ngan u.. wakkekekekekekeke

Rinna said...

Pernah nak pergi makan ana ikan bakar nie.. di Kuantan tapi masa tuh punya laa ramai org..langsung cancel makan kat situ.. gi jer kat tempat lain

masviona said...

prebetsabu,
punyalah excited smpai 2 kali post comment eh...hehehe....klu camni confirm boleh la

Rinna,
yeke...sana mmg selalu penuh xpelah kat tanjung lumpur tuh banyak option lain lg...semuapun sedap2 kan

masviona said...

prebetsabu,
punyalah excited smpai 2 kali post comment eh...hehehe....klu camni confirm boleh la

Rinna,
yeke...sana mmg selalu penuh xpelah kat tanjung lumpur tuh banyak option lain lg...semuapun sedap2 kan

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!