Header

Sunday, February 12, 2012

Boyong Kalengan, Lunch with Love


Seriously I really adore this place...gazebo terapung beratap rumbia berlantai buluh ditemani ikan2 yg berenang2 manja.

Wow!!! Sgt2 mengujakan saya. Sampai2 sini je saya cam terpukau ngan keindahan tempat ni terasa cam xmoh balik...sungguh uols.

Makan tengahari sambil dibuai2 irama lagu dari live band pastu pekena plak ngan air favvy saya uols juice alpokat ataupun jus air dari buah avokado. Rasanya kat blog ni dah banyak kali saya buat n3 pasal air kegemaran saya ni.

Serius rasanya cam berat je hati saya nak meninggalkan tempat yg secantik ini.elok2 sampai tadi hujan uols...so uols just imagine perasaan saya...makan minum dengar lagu sampai tengok ikan2 besar2 banyak dok berenang2 sesambil menikmati keindahan alam yang menghijau bersama2 plak insan2 tersayang dalam hidup...sungguh ini sangat perfect!!!! at Boyong Resto.

Sebenarnya tempat ni kiranya di kaki gunung merapi, tadi weols baru lepas dibawa jalan2 ke candi Borobudur n now dlm perjalanan mahu ke Gunung Merapi tapi singgah isi perut n rehat2 kat sini dulu

Serius uols saya rasa cam tak moh balik n rasa cam nak bertapa kat sini....:)

Kalaulah boleh....lol

Owh how I wish....ya Allah!

Ok back to the reality balik...ini just a short n3 je utk mengekspresikan perasaan saya nti2 kita sambung full story ye uols...saba!
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!