Header

Friday, February 10, 2012

Leaving on the Jet Plane...1st for 2012

All my bags are pack
I'm ready to go....
....n the taxi is waiting


selamat tinggal Malaysia....kami pasti kembali...Insyaallah


Eh....eh mcm dejavuuuuuuuu  je kan
kata2 kat atas nunnnn....hehehe
Actually itu antara bait2 dlm lirik lagu Leaving on The Jet Plane lah uols

Tapi mmg ini pun situasi yg weols hadapi sekarang ni, sedang menunggu taxi datang ngan bags yg dh tersedia....nak gi vacation lagi lah uols.

ini masa travel trip ke Korea Oct 2011 yg lepas

Just a short trip but its just a start for our travel trip for this year....2012.

Untuk start enjin nih kita kasi short dulu n dedekat je....tp yg bestnya weols bertiga uols...Team masviona....together with our cilik flashpacker....Avin Nurdamia Alhamra.

Kali nih trip weols nih lebih kepada leisure jelah maklumlah bawak anak dara cilik kan xleh nak adventure n lasak2 sangat...bebudak maklum ajer lah kan.Maknanya semua dah diatur sesiap....weols just bawak badan n layan je xyah pk apa2 dah itineray ke hotel ke apa ke xyah nak pening2 kepala just follow the flow n enjoy.Mmg betul2 nak rest n relax sambil spent a quality time with family n layan feel kat tempat orang.

Kalau weols berdua husband n wife je weols lagi suke backpack jer....redah jer semua... xder hal punya semua belasah je janji travel trip tuh dpt memuaskan hati weols n dpt apa yg weols carik udehhhh...maknanya main point weols nak gi sesuatu tempat tuh tercapai ok dah alhamdulillah syukur.

Apa dia main point tu ke tujuan ke or apa2 yg seangkatan dgnnya tuh biarlah hanya weols yg tau kan...hehehe tapi apa yg weols nak share kat sini adalah travel tuh minat weols n ia memberikan satu kepuasaan, ketenangan n mcm satu learning proses jugak utk weols mencari n mengenal diri sendiri walaupun banyak cabaran n dugaannya but end up ia pasti meninggalkan sesuatu yg positif n bernilai buat weols....eh banyaklah sebenarnya efek dia kat weols tapi kita bukan nak cerita psl tu pun kan.

Insyaallah if ada kelapangan weols akan cuba sehabis baik utk share pengalaman weols tuh kat mv.com nih nanti. Walaupun kadang2 tuh lambat but weols akan try our best lah utk berkongsi apa2 yg patut kan....so uols just doakan team masviona selamat pergi n kembali semula ke tanah air eh.....tq in advance. Sayang uols semua lah mmmmmuaahhhhh XOXO!


eh eh

kemana destinasi????

biarlah rahsia......#ewahmainresia2plak

tunggu saja next n3 ye uols....:)




Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? Sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. Jangan lupa like fanpage masviona.com....mmuahhhh....XOXO! MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

Sidratul Muntaha said...

selamat pergi dan balik kak.

rasp said...

true kalo bawa anak kecik...
harus yg leisure nye trip kan...
safe trip and enjoyyyyy...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!